ZURAIN ISMIDA ╯︿╰

"APA PUN YG TERJADI KU KAN SELALU ADA UNTUK MU , JANGAN LAH KAU BERSEDIH . COS EVERYTHINGS GONNA BE OKAY"
               
               Akak, orang stalk akak, orang tengok akak bahagia tanpa orang . Orang nak akak tau, orang rindu nak bermanja dengan akak :'( bila orang rindu orang tengok gambar akak dengan orang last jumpa haritu ︶︿︶  orang nak akak . Orang nak mcm dulu . Tu je orang nak . Orang sayang akak . Bila abang alep retweet tweet akak, adik harap tweet tu tentang adik , utk adik, tp adik salah . Adik tengok akak lupa adik . So adik anggap yg akak bahagia tanpa adik ╮(╯◇╰)╭
               Akak, adik mintak maaf kalau akak Baca blog adik akak dengar lagu tu . Tu memang lagu fav adik . adik nak tukar kene guna pc . NAnti adik ada masa adik pergi cc
Maaf tak dapat tukar utk akak :'( Orang rindu akak :'( orang nak akak . Akak , dengar lahh . Adik nak akak . Nak peluk akak . Adik menangis ni . Adik nak akak balik . Adik tak boleh jauh dari akak . Akak block adik . Adik dah give up nak stalk akak . Tp adik try sebab nak hilangkan rasa rindu ni . Sorry kak, adik terpaksa stalk akak sebab adik rindu :'( alhamdulillah akak bahagia tanpa adik . Akak jangan lupa adik ye . Adik sayang akak . Adik takda orang lain lagi yg faham adik . Bio adik tak akan berubah . Akak tetap dalam hati adik :') Sayang akak *hug , kiss* Adik rindu nak peluk akak . Adik doakan kebahagiaan akak ye . Jangan jauh dari adik *lap airmata* ╯︿╰


♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

1 comment:

  1. hye sayang,, acane nak buat title post gerak. cam aida nyer la. :)

    ReplyDelete

dah bace tu , COMMENT la sikit kan ? hihi kBAI -,-