Zurain dan Ahmad Fikri ↖(^▽^)↗

                          Post ni utk abang Kecik and Kak Ain :') Aku rindu diorang , sebab kan diorang gaduh , aku hilang kedua dua nya . Korang takda fikir ke apa yg aku rasa ? Disebab kan korang gaduh . Dua dua tinggal aku ╯︿╰ kenapa tak rasa apa yg aku rasa ? aku sayang korang tau tak . Hm . Sakit nyaa hati aku yg rasa . Kalau korang gaduh kenapa lahh nak ckp "adik , adik abg . Bukan adik kak ain", "adik kan adik kak ain . Adik kak ain sorang". Aku adik korang lahh . Adik korang berdua . Tak boleh ke faham aku ╮(╯◇╰)╭
Even korang dah tak couple, tolong lahh jangan pecah belah kan hubungan aku dengan korang. Ingat tak susah senang korang dengan aku dulu ? Ingat ? Aku nak korang . Aku tak boleh pilih akak atau abang . Sbb aku sayang dua dua . Korang datang dalam hidup aku bersama , now , korang tinggal aku pun bersama :') Aku rindu kan korang . Nak mcm dulu ︶︿︶
Aku nak bila aku susah korang ada , bila aku happy korang pun ada . Tp lepas ni kalau aku susah dengan siapa aku nak luahkan ? Dengan siapa aku nak cerita ? ╯︿╰
KAK AIN , lepas ni org nangis siapa nak datang sini pujuk org ? Siala nak datang sini peluk org ? siap nak datang sini dengar cerita org ? Hmmm .
ABANG , lepas ni kalau jadi mcm hal Karat haritu siapa nak backup adik ? siapa yg nak tolong adik ? Hmm ╯﹏╰
Adik sayang korangg hmm . Nak korang , thanks kak ain sebab block twitter adik , block facebook adik , block no whatsapp adik ╯︿╰


♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

No comments:

Post a Comment

dah bace tu , COMMENT la sikit kan ? hihi kBAI -,-