ZURAIN ISMIDA ╯︿╰

"APA PUN YG TERJADI KU KAN SELALU ADA UNTUK MU , JANGAN LAH KAU BERSEDIH . COS EVERYTHINGS GONNA BE OKAY"
               
               Akak, orang stalk akak, orang tengok akak bahagia tanpa orang . Orang nak akak tau, orang rindu nak bermanja dengan akak :'( bila orang rindu orang tengok gambar akak dengan orang last jumpa haritu ︶︿︶  orang nak akak . Orang nak mcm dulu . Tu je orang nak . Orang sayang akak . Bila abang alep retweet tweet akak, adik harap tweet tu tentang adik , utk adik, tp adik salah . Adik tengok akak lupa adik . So adik anggap yg akak bahagia tanpa adik ╮(╯◇╰)╭
               Akak, adik mintak maaf kalau akak Baca blog adik akak dengar lagu tu . Tu memang lagu fav adik . adik nak tukar kene guna pc . NAnti adik ada masa adik pergi cc
Maaf tak dapat tukar utk akak :'( Orang rindu akak :'( orang nak akak . Akak , dengar lahh . Adik nak akak . Nak peluk akak . Adik menangis ni . Adik nak akak balik . Adik tak boleh jauh dari akak . Akak block adik . Adik dah give up nak stalk akak . Tp adik try sebab nak hilangkan rasa rindu ni . Sorry kak, adik terpaksa stalk akak sebab adik rindu :'( alhamdulillah akak bahagia tanpa adik . Akak jangan lupa adik ye . Adik sayang akak . Adik takda orang lain lagi yg faham adik . Bio adik tak akan berubah . Akak tetap dalam hati adik :') Sayang akak *hug , kiss* Adik rindu nak peluk akak . Adik doakan kebahagiaan akak ye . Jangan jauh dari adik *lap airmata* ╯︿╰


♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

Zurain dan Ahmad Fikri ↖(^▽^)↗

                          Post ni utk abang Kecik and Kak Ain :') Aku rindu diorang , sebab kan diorang gaduh , aku hilang kedua dua nya . Korang takda fikir ke apa yg aku rasa ? Disebab kan korang gaduh . Dua dua tinggal aku ╯︿╰ kenapa tak rasa apa yg aku rasa ? aku sayang korang tau tak . Hm . Sakit nyaa hati aku yg rasa . Kalau korang gaduh kenapa lahh nak ckp "adik , adik abg . Bukan adik kak ain", "adik kan adik kak ain . Adik kak ain sorang". Aku adik korang lahh . Adik korang berdua . Tak boleh ke faham aku ╮(╯◇╰)╭
Even korang dah tak couple, tolong lahh jangan pecah belah kan hubungan aku dengan korang. Ingat tak susah senang korang dengan aku dulu ? Ingat ? Aku nak korang . Aku tak boleh pilih akak atau abang . Sbb aku sayang dua dua . Korang datang dalam hidup aku bersama , now , korang tinggal aku pun bersama :') Aku rindu kan korang . Nak mcm dulu ︶︿︶
Aku nak bila aku susah korang ada , bila aku happy korang pun ada . Tp lepas ni kalau aku susah dengan siapa aku nak luahkan ? Dengan siapa aku nak cerita ? ╯︿╰
KAK AIN , lepas ni org nangis siapa nak datang sini pujuk org ? Siala nak datang sini peluk org ? siap nak datang sini dengar cerita org ? Hmmm .
ABANG , lepas ni kalau jadi mcm hal Karat haritu siapa nak backup adik ? siapa yg nak tolong adik ? Hmm ╯﹏╰
Adik sayang korangg hmm . Nak korang , thanks kak ain sebab block twitter adik , block facebook adik , block no whatsapp adik ╯︿╰


♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥