#WanAimilSyazuan ♥

               Assalamualaikum, hai dah lama AG tak story kan? Now AG nak story satu cerita, tengok tittle dah tahu tentang apa kan ? Alhamdulillah, sekarang AG dah ada dia. Dia banyak bg AG semangat, dia pandai jaga hati AG. Dia? Dia Wan Aimil Syazuan bin Wan Mohd Syahar :*
AG sebenarnya dah lama kenal dia. Eh tak lah lama sangat, kenal pun dekat Fb, kenal pun sebab adik dia rapat dengan AG, kenal pun sebab Ex dia pernah lepak dengan AG. Tp start 25.12.2012 kami start rapat dekat FB, dia cerita pasal Ex dia dekat AG dan AG pun story pasal kekecewaan AG dengan Mr.K dulu. Entah mcm mana dalam diam AG dah suka dia, dan dia pun suka AG :') dia cakap dia suka AG sebab AG pandai jaga hati dia, dia cakap AG manja dgn dia *blushing* . Jujur AG cakap dia bertanggungjawab , dia baik , pandai jaga hati AG , walaupun latar belakang dia sebelum ni, ramai tahu dia mcm mana, tp bg AG itu semua dugaan :') Setiap manusia boleh berubah. Jadi, AG cuma harapkan dia tak macam dulu ;') *Aminnnn*
               30.1.2013 kami genap sebulan, nak dipendekkan cerita *ehem mcm pencerita pulak* haa nak dipendekkan cerita, kami memang baru kenal, rumah memang lah selang 3 lorong, tp jujur cakap AG tak pernah jumpa dia. Terserempak pun belum pernah sebelum ni, and start dah couple kami banyak luangkan masa sampai AG dgn dia tak boleh berjauhan. Tp nak buat mcm mana, dia kerja jauh, dekat manjoi, hm *cedihh*. Dalam sebulan ni mcm mcm dugaan yg kami lalui utk hubungan kami. Tp ALHAMDULILLAH, AG masih trust dia dan sayang AG dekat dia tak sikit pun berkurang. AG dah anggap mama dia mcm mama AG, adik dia pun sebaya AG, dan rapat dgn AG :') AG sayang Aimil, sayang mama Aimil, sayang Ainil :')
               Satu satu dugaan yg datang, AG boleh cakap, ada dugaan yg hampir buat kami gaduh besar. Hm nak tahu?? Okayy. First AG terima Aimil dalam hidup AG, dah bertimbun dugaan datang. EX Aimil tak boleh terima yg Aimil sayang AG, EX Aimil tak boleh terima yg Aimil tinggal dia sebab AG. Okay, ada sikit hal yg AG tak boleh cerita kenapa Aimil tinggalkan EX dia. Sampai EX dia panggil AG perampas :') *senyumm* Apa boleh AG cakap ? AG mampu diam, AG mampu berdoa yg hubungan kami takda apa apa. Dia nak cakap AG PERAMPAS atau apa itu semua terpulang, sebab hanya AG, Aimil dgn orang tertentu je tahu sebab apa mereka break up :') AG mengaku masa dorang still couple, Aimil dah start suka AG and AG start suka dia. Tp AG tak rampas dia, AG cuma anggap Aimil kawan masa tu, sebab AG tahu dia still lg Boyf orang. Dorang dah break, baru AG dengan Aimil declare couple. Dia start jujur dgn AG yg dia suka AG masa 25.12.2012, kami declare 30.12.2012 :') . Hm banyak lagi dugaan kami, tp AG perlu rahsia kan. Nak tengok siapa Wan Aimil Syazuan b Wan Mohd Syahar ? Okay nt scroll tengok gambar dia. ALHAMDULILLAH, sekarang AG bahagia dengan Aimil. Tolong jangan ambil dia dari AG, AG sayang dia. AG tahu ramai EX dia nak get back balik dgn dia. Tp AG mampu berdoa utk kebaikan hubungan kami. Ada jodoh, Ada rezeki, insyaallah dengan dia :* Cinta mati #WanAimilSyazuanbinWanMohdSyahar ♥


♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

No comments:

Post a Comment

dah bace tu , COMMENT la sikit kan ? hihi kBAI -,-