ZURAIN ISMIDA ╯︿╰

"APA PUN YG TERJADI KU KAN SELALU ADA UNTUK MU , JANGAN LAH KAU BERSEDIH . COS EVERYTHINGS GONNA BE OKAY"
               
               Akak, orang stalk akak, orang tengok akak bahagia tanpa orang . Orang nak akak tau, orang rindu nak bermanja dengan akak :'( bila orang rindu orang tengok gambar akak dengan orang last jumpa haritu ︶︿︶  orang nak akak . Orang nak mcm dulu . Tu je orang nak . Orang sayang akak . Bila abang alep retweet tweet akak, adik harap tweet tu tentang adik , utk adik, tp adik salah . Adik tengok akak lupa adik . So adik anggap yg akak bahagia tanpa adik ╮(╯◇╰)╭
               Akak, adik mintak maaf kalau akak Baca blog adik akak dengar lagu tu . Tu memang lagu fav adik . adik nak tukar kene guna pc . NAnti adik ada masa adik pergi cc
Maaf tak dapat tukar utk akak :'( Orang rindu akak :'( orang nak akak . Akak , dengar lahh . Adik nak akak . Nak peluk akak . Adik menangis ni . Adik nak akak balik . Adik tak boleh jauh dari akak . Akak block adik . Adik dah give up nak stalk akak . Tp adik try sebab nak hilangkan rasa rindu ni . Sorry kak, adik terpaksa stalk akak sebab adik rindu :'( alhamdulillah akak bahagia tanpa adik . Akak jangan lupa adik ye . Adik sayang akak . Adik takda orang lain lagi yg faham adik . Bio adik tak akan berubah . Akak tetap dalam hati adik :') Sayang akak *hug , kiss* Adik rindu nak peluk akak . Adik doakan kebahagiaan akak ye . Jangan jauh dari adik *lap airmata* ╯︿╰


♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

Zurain dan Ahmad Fikri ↖(^▽^)↗

                          Post ni utk abang Kecik and Kak Ain :') Aku rindu diorang , sebab kan diorang gaduh , aku hilang kedua dua nya . Korang takda fikir ke apa yg aku rasa ? Disebab kan korang gaduh . Dua dua tinggal aku ╯︿╰ kenapa tak rasa apa yg aku rasa ? aku sayang korang tau tak . Hm . Sakit nyaa hati aku yg rasa . Kalau korang gaduh kenapa lahh nak ckp "adik , adik abg . Bukan adik kak ain", "adik kan adik kak ain . Adik kak ain sorang". Aku adik korang lahh . Adik korang berdua . Tak boleh ke faham aku ╮(╯◇╰)╭
Even korang dah tak couple, tolong lahh jangan pecah belah kan hubungan aku dengan korang. Ingat tak susah senang korang dengan aku dulu ? Ingat ? Aku nak korang . Aku tak boleh pilih akak atau abang . Sbb aku sayang dua dua . Korang datang dalam hidup aku bersama , now , korang tinggal aku pun bersama :') Aku rindu kan korang . Nak mcm dulu ︶︿︶
Aku nak bila aku susah korang ada , bila aku happy korang pun ada . Tp lepas ni kalau aku susah dengan siapa aku nak luahkan ? Dengan siapa aku nak cerita ? ╯︿╰
KAK AIN , lepas ni org nangis siapa nak datang sini pujuk org ? Siala nak datang sini peluk org ? siap nak datang sini dengar cerita org ? Hmmm .
ABANG , lepas ni kalau jadi mcm hal Karat haritu siapa nak backup adik ? siapa yg nak tolong adik ? Hmm ╯﹏╰
Adik sayang korangg hmm . Nak korang , thanks kak ain sebab block twitter adik , block facebook adik , block no whatsapp adik ╯︿╰


♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

#WanAimilSyazuan ♥

               Assalamualaikum, hai dah lama AG tak story kan? Now AG nak story satu cerita, tengok tittle dah tahu tentang apa kan ? Alhamdulillah, sekarang AG dah ada dia. Dia banyak bg AG semangat, dia pandai jaga hati AG. Dia? Dia Wan Aimil Syazuan bin Wan Mohd Syahar :*
AG sebenarnya dah lama kenal dia. Eh tak lah lama sangat, kenal pun dekat Fb, kenal pun sebab adik dia rapat dengan AG, kenal pun sebab Ex dia pernah lepak dengan AG. Tp start 25.12.2012 kami start rapat dekat FB, dia cerita pasal Ex dia dekat AG dan AG pun story pasal kekecewaan AG dengan Mr.K dulu. Entah mcm mana dalam diam AG dah suka dia, dan dia pun suka AG :') dia cakap dia suka AG sebab AG pandai jaga hati dia, dia cakap AG manja dgn dia *blushing* . Jujur AG cakap dia bertanggungjawab , dia baik , pandai jaga hati AG , walaupun latar belakang dia sebelum ni, ramai tahu dia mcm mana, tp bg AG itu semua dugaan :') Setiap manusia boleh berubah. Jadi, AG cuma harapkan dia tak macam dulu ;') *Aminnnn*
               30.1.2013 kami genap sebulan, nak dipendekkan cerita *ehem mcm pencerita pulak* haa nak dipendekkan cerita, kami memang baru kenal, rumah memang lah selang 3 lorong, tp jujur cakap AG tak pernah jumpa dia. Terserempak pun belum pernah sebelum ni, and start dah couple kami banyak luangkan masa sampai AG dgn dia tak boleh berjauhan. Tp nak buat mcm mana, dia kerja jauh, dekat manjoi, hm *cedihh*. Dalam sebulan ni mcm mcm dugaan yg kami lalui utk hubungan kami. Tp ALHAMDULILLAH, AG masih trust dia dan sayang AG dekat dia tak sikit pun berkurang. AG dah anggap mama dia mcm mama AG, adik dia pun sebaya AG, dan rapat dgn AG :') AG sayang Aimil, sayang mama Aimil, sayang Ainil :')
               Satu satu dugaan yg datang, AG boleh cakap, ada dugaan yg hampir buat kami gaduh besar. Hm nak tahu?? Okayy. First AG terima Aimil dalam hidup AG, dah bertimbun dugaan datang. EX Aimil tak boleh terima yg Aimil sayang AG, EX Aimil tak boleh terima yg Aimil tinggal dia sebab AG. Okay, ada sikit hal yg AG tak boleh cerita kenapa Aimil tinggalkan EX dia. Sampai EX dia panggil AG perampas :') *senyumm* Apa boleh AG cakap ? AG mampu diam, AG mampu berdoa yg hubungan kami takda apa apa. Dia nak cakap AG PERAMPAS atau apa itu semua terpulang, sebab hanya AG, Aimil dgn orang tertentu je tahu sebab apa mereka break up :') AG mengaku masa dorang still couple, Aimil dah start suka AG and AG start suka dia. Tp AG tak rampas dia, AG cuma anggap Aimil kawan masa tu, sebab AG tahu dia still lg Boyf orang. Dorang dah break, baru AG dengan Aimil declare couple. Dia start jujur dgn AG yg dia suka AG masa 25.12.2012, kami declare 30.12.2012 :') . Hm banyak lagi dugaan kami, tp AG perlu rahsia kan. Nak tengok siapa Wan Aimil Syazuan b Wan Mohd Syahar ? Okay nt scroll tengok gambar dia. ALHAMDULILLAH, sekarang AG bahagia dengan Aimil. Tolong jangan ambil dia dari AG, AG sayang dia. AG tahu ramai EX dia nak get back balik dgn dia. Tp AG mampu berdoa utk kebaikan hubungan kami. Ada jodoh, Ada rezeki, insyaallah dengan dia :* Cinta mati #WanAimilSyazuanbinWanMohdSyahar ♥


♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥