HIDUP BARU , ORANG BARU DI DALAM HATI :)

HAIII , dah lame aida tak update blog . So banyak story yg aida tak tulis . Last Aida tulis pasal EX-BOYFIEE Aida , iaitu Taufiq . Now , Aida dah jumpa orang baru , nama dia Muhamad Hafiq . Mungkin Aida dgn Taufiq memang tak boleh nak go on dahh . So Aida ambil keputusan , untuk lepaskan Taufiq , dengan Aida , dai tak bahagia , tak bahagia langsung . Aida lepaskan dia untuk tengok dia bahagia dengan orang baru dan Aida :)
cube terima orang baru , Hafiq . Awak , saya yakin awak mampu sabar dengan perangai saya , harini 7 OGOS 2012 , awak dengan saya genap sebulan :)
sekejap je kan ? Saya mula sayang awak dah lama , tapi saya mungkin tersalah pilih Taufiq , saya tak pilih awak . Saya sanggup campak awak semata-II kerana Taufiq , BODOHKAN SAYA ? 26 JUN 2012 saya 100% S I N G L E ! BEBAS ! Tp, tak lama , saya mula sayang kan awak , sayang sangat-II . Awak pandai jaga hati saya . Awak kuat merajuk , manja , manja sangat-II . Pada tarikh 7 JULY 2012 , saya terima awak dalam hidup saya . Insyaallah , saya akan selalu bahagia d'samping awak . Dan saya harap , apa yg selalu saya dengar tentang awak , sama sekali TAK BETUL ! Awak pandai jaga pelajaran saya , selalu marah bila saya malas belajar . Awak cakap "Saya nak tengok awak berjaya sayang , jangan tumpukan perhatian pada saya sahaja , tp tumpukan sepenuhnya pada pelajaran awak , sebab itu masa depan awak , k . Janji dengan saya ?"
Saya tahu , awak d'takdirkan sementara untuk saya , tetapi saya akan jaga awak sepenuh hati saya :/
D'mata orang lain , awak jahat , awak teruk . Tapi d'mata saya , awak dah cukup baik :)
Pagi tadi pukul 4.30 pagi . awak text saya awak bagi tahu "Bie sentiasa ada untuk beby , belajar elok-II k sayang , iloveyou infinity"
Awak manja macam kucing , jadi saya namakan awak meoww saya , saya cube jaga hati awak . Sebab saya tahu , saya bukan macam semua EX-GIRLFRIENDS awak yg dah matang , saya ni budak-II .
Selalu menggedik dengan awak . Jadi saya ni tak sempurna awak . Maafkan saya jika ada kekurangan .
Saya cuba jaga hati awak , Muhamad Hafiq bin Othman :D

♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

No comments:

Post a Comment

dah bace tu , COMMENT la sikit kan ? hihi kBAI -,-