I AM SORRY MY OWL :/








Status kau ? buat aku rasa aku tak cukup baik untuk kau . Terima kasih jujur . Selalu kau cakap aku dah cukup baik untuk kau bla bla bla !
Hakikatnya ? status kau buat kan aku rasa aku tak cukup bagus untuk kau . Point pertama , apa maksud kau tak sanggup melukai ? Tak payah nak jaga hati aku kalau kau rasa kau dah tak larat nak go on dgn aku .   Point kedua , aku tak pernah paksa kau utk sayang aku . Kalau dah tak boleh , jangan paksa , biar hati aku sakit asalkan kau happy dohh . Aku happy bila tgk kau happy :)
Maafkan aku kalau harini aku banyak susahkan kau . Congrates , kau dah lulus ujian lisan pg tadi , Alhamdulillah . Aku sumpah suka tengok kau belajar b'sungguh-2 pagi tadi . Pukul 2 , 3 pagi pergi CC semata-2 nak salin sinopsis novel takut failed ujian lisan . Semangat sangat kau . Bila masuk setiap bab yang kau dah salin kau IM aku , kau cakap "Masuk bab 2 , Masuk bab 3 , Masuk bab 4" , HAHAHA , sampai bab 7 aku terus out sebab lappy aku buat hal . Seronok aku tengok kau belajar semalam . Nanti ujian lisan English buat elok-2 k . Aku pun nak tengok kau macam orang lain , taknak failed SPM :')
Boleh aku cakap yg aku sayang kau ? Aku dah cuba jaga relay kita ni elok-2 , tp aku tak tahu mana salah aku . Boleh tak aku tak payah pakai fon ? Kau kesah ? mana kesah kan ? Aku dah cuba jadi yg terbaik , bila kau update status , buat aku rasa aku dah GAGAL nak happykan kau :/
aku tak cukup baik utk kau bie , aku dh tak boleh nak happykan kau mcm dulu . Tiap malam kita gelak . Sekarang ? 24jam kerja tanpa pegang fon ? buatkan aku rasa hidup aku mcm SINGLE --'
aku taknak wehh ! Aku tahu kau tak mintak benda ni jadi . Aku pun taknak ! serious sembang , aku tak boleh tak da hang . Hang tahu tak ? Nak gelak pun terus jadi nangis hang tau dak ?
Sakit tahu sakit ? kau rasa ? mana ada kan ?
takk kan ? Kalau yang dah ada ikatan pun boleh b'cerai berai , apa lagi time coupla kan ?
aku dah cuba nak jaga relay ni , even tanpa apa-2 ikatan . Aku cuba dah . Aku gagal dah :/
Maaf kalau ditakdirkan aku bukan yg terbaik utk kau :/
Aku taknak kau sedih , kau serabut . Dulu kita tak mcm ni bie , Ssumpah ckp dulu tak pernah mcm ni :/
akhir-2 ni , Allah banyak uji kita . Aku rindu kau Taufiq . Aku mintak maaf sangat-2 bie
assalamualaikum :/

♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

No comments:

Post a Comment

dah bace tu , COMMENT la sikit kan ? hihi kBAI -,-