ILOVEYOUMORE THAN EVERYTHING




dah lama aida tak update blog . here my story , Aida jumpa buah hati aida , dia lah lelaki yg dah bukak pintu hati aida , Alhamdulillah , our first date kau dah buat aku senyum sampai sekarang bila ingat balik . Dapat snap gambar dengan kau , kau buat aku jatuhhh jatuhh cinta dengan kau , TERIMA KASIH BAGI AKU HATI KAU . ni first picture kau dengan aku :D

time ni hanya Allah S.W.T shj yang tahu aku gembira mcm mana , kau dah gantikan AC dalam hati aku . AC dah takda makna lagi bg aku , cuma kau . Dah tak ada orang lain . Aku hargai usaha kau untuk dapat kan aku masa aku tergila-2 kan AC . and sekarang , aku dah dapat kau , dan kau dapat aku .
bie , aku ingat lagi masa kau menangis dengan aku , ada lagu ombak rindu kann ? aku terharu bie , sangat terharu . Kau happy kan hari-2 aku . Dekat JJ kau suka bisik kat aku , macam-2 benda . Kadang-2 kau suka bisik "AKU SAYANG KAU" then kau bisik kau tanya aku "KAU SAYANG AKU TAK ?" . Maybe kau takda apa pun , tapi kau buat hati aku terbukak . Terima kasih sayang .

Second date , kita macam gaduh kan ? dengan aku tak dapat belanja kau wayang , cuma dapat belanja karaoke je :'/
maafkan aku bie , mungkin lain kali aku dapat belanja kau kalau ada jodoh aku dgn kau . lepas balik JJ . kenapa kau terus berubah ?
aku taktahu mana salah aku , aku taktahu mana silap aku , 2minggu 2 hari dah kau dengan aku couple , first date couple dah ade perempuan mana tah mengaku kau bf dia , or HUSBAND TO BE lah sangat kan .
Hati perempuan mana tak sakit , then kau tahu ? seminggu je aku dapat rasa yg kau sayang kan aku :'(
lagi 9 hari ? aku taktahu mana silap aku . Mungkin aku tak pandai jaga hati kau , kau ada tanggungjawab kau , aku kene faham , kau tak dapat text aku , sebab kau kerja , kau dah takda masa teman aku text , kau dah takda masa jumpa aku . Semua nya aku FAHAM , kau busy . Kau ada kerja kau , aku ada kerja aku , aku kena faham kau . Even hari-2 aku sunyi tanpa kau . even airmata aku selalu keluar bila aku rindu kau .
Dulu waktu kita kawan baik aku menangis sebab AC , tp kau yg pujuk aku untuk kuat kan semangat aku . Sebab kau cakap tanpa AC kau ada untuk aku , selalu ada untuk aku . Sekarang ? Aku menangis sebab kau ? Sape yg pujuk aku ? takda sape bie , takde sape yg menjadi semangat untuk aku dahh . Aku dah tak kuat , dulu kau jadi semangat aku , sekarang ? semangat kau dah hilang . Kau dah takde dengan aku . Dulu waktu kau kawan baik aku , sebelum bangun pagi , kau selalu kacau aku , call aku suruh bangun , mesti cakap "Weh bangun lahh" , sebelum pergi second date kite kau yg beria-2 gerak aku bangun :'(
Sekarang ? Aku bangun tido takda text kau , takda call dari kau , takda text tanya "Kau sihat ?" "aku rindu kau" "aku sayang kau" . kalau aku tak text kau pun tak text aku kan ? aku rindu kau , rindu kau yang dulu :'(
Sekarang kau berubah , banyak status kau update , kadang-2 terbuat hati aku terluka . aku tak kesah janji apa kau buat dah cukup untuk bahagia kan kau . perasan tak ? dalam fon kita hari-2 gaduh , bila jumpa berkepit tak pernah lepas , tangan kau selalu ada dekat tangan aku , kau selalu ada disisi aku masa jumpa ? kau perasan tak bie ? Sumpah aku rindu kau , Airmata peneman aku sekarang . Jaga diri kau bie , Aku selalu doakan untuk kebahagiaan kau , tak sanggup aku tengok kau sedihh . Pesan aku , jangan marah adik kau . Aku rindu celoteh dia dengan kau yang banyak mulut tu :'D
Satu aku mintak :')
AKU NAK KAU YANG DULU :'(
nih gambar kenangan kita bie , aku RINDU SAAT-2 MACAM NI , AKU RINDU KAN KAU MASA NI :')
HAHA , kau Epy aku , KAU CINTA HATI AKU :')
Maafkan aku , Aku cuba jadi yang terbaikk untuk kau , aku GAGAL :'(

YANG KU TAHU , KU CUBA TERBAIK UNTUK MU ,
YANG INDAH JADI KAN KENANGAN , YANG DUKA PERBETULKAN :')




♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

No comments:

Post a Comment

dah bace tu , COMMENT la sikit kan ? hihi kBAI -,-