♥ ME AND YOU JUST MEMORY ♥






wehh , ingat gambar ni ? tarikh 08042012 . ingat ? entry ni untuk kauu . thankiu kau sanggup tunggu aku dari dulu 05062011 untill now . tu gambar terakhir kita kan ? dekat snooker DOMINOS PIZZA ? ohhmaigod aku pakai baju kurung ? yeahh baju kurung , sabab aku tahu kau suke tengok aku pakai baju kurung kan ?
AHMAD IZZUDDIN BN AHMAD MAHAIYUDDIN , aku minta maaf , sesungguh nya aku perempuan yang terlalu bodoh melepaskan kau . kau banyak berkorban dekat aku . aku hargai sangat . aku minta maaf aku tak mampu nak jaga hati kau . aku doakan kau , oneday kau akan dapat yang lagi better dari aku . sebab
aku dah banyak menyusahkan life kau , aku mengaku , aku bukan yang terbaik , aku selalu pentingkan diri . berkasar dengan kau . tapi aku tengok kau lelaki paling penyabar .
kau sabar dengan kehendak aku , kau sabar dengan kerenah aku . sanggup nak beli kan baju untuk aku .
kau jaga aku dengan elok . kau ingat ? setiap kali nak makan , kau mesti cakap "kalau ada orang nak tolong suapkan okay lah" err haha lawak dohh tengok muke kesian kau .
again , aku minta maaf sesangat-2 . sebab aku selalu tutup kan pintu hati aku untuk kau . kanapa ?
aku taktahuu sayang . aku taktahu ape yang aku cari dalam life aku :')
aku mengaku , kau lebih baik dari orang lain yang penah aku couple .
balik sekolah , kau sanggup tunggu aku sampai mama aku sampai . kau shuwitt dohh . even skolah habis pukul 12 . aku balik pukul 2 pun kau sanggup tungu kan ? haha . thankiuu wehh . kalau waktu rehat , kau selalu teman aku makan . tak sah lah kalau tak bersuap , tak sah jugak lah kalau tak duduk sebelah aku kan ?
haha . btw thankiuu sangat-2 bila kau ade , aku always rasa ade orang jaga aku . tapi sekarang
aku cume boleh curi-2 tengok kau :')
nak tegur pun dah tak boleh sebab kau cakap "kalau kita BREAK , din tak kan tegur aida"
aku ingat ni , tapi aku curi-2 pandang jugak , sebab aku sukaa . suka hati lah nak pandang tak . sebok je :D
aku doakan dan aku berharap , kau selalu SUCCES dalam PELAJARAN , KEHIDUPAN kau . aku tak suka kau dapat result exam teruk ! kita satu kelas dulu , tahun ni kita berlainan kelas , aku dah tak dapat nak teman kau study lagi .
aku pesan kat kau ni JANGAN SMOKE PLEASE ! teruskan berhenti . aku taknak kau rosak kan life kau !
aku tak nak kau start SMOKE sebab aku okay ! please :')
now , aku tengok kau happy dengan kawan-2 kau sekarang , thanks LISHA , ZUE , SUDIN , ZATA .
aku boleh nampak izzuddin happy bila dengan korang :')
carilah pengganti yang boleh jaga hati kau dengan lebih baik , sebab aku tak boleh jaga hati kau :')
assalamualaikum :')
♥ME ? NOT PERFECT TO YOU ! SORRY , ME AND YOU JUST MEMORY♥

♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

Here i am :)


hallo people , im BACK , and im BACK TO SINGLE , not IN THE RELATIONSHIP anymore !
haihh , bile aku nak jumpe TRUE LOVE aku ? aku fedup tahu ? and back to story , aku buat balik blog sebab aku cuma nak meluah kan isi hati aku , sebab aku dah takde sape pun . done aku buang story lame , story tentang , DS , AI , MONSTER , SYAZWAN and DANIEL ALIAS . and aku try hidup sekarang tanpa boyfie , actually lepas aku break dengan zulhelmie , dah sebulan . aku act RINDU gile babing kat die ha . die buat hati aku jadi batuu ! haihh , kau lelaki kedua buat aku nangis terukk , sampai tak balik rumah --'
kan kan ? kau tahu ? kau tatahu kan ? kan ? aku rindu kau sayang , rindu nak peluk kau , rindu nak merajuk dengan kau , rindu nak panggil kau ATOK aku , now , kau dah ade M******
kau dah tak ingat aku . sayang , 27 April birthday kau . aku nak buat something untuk kau , tapi-2 . aku bukan milik kau lagi dah . kalau aku buat pun , aku akan nangis sebab aku buat semua tu atas name KAWAN , bukan BUAH HATI aku lagi dah :'(
sayang , aku jelly tengok kau dengan M****** , aku nampak kau bahagia sangat .
sedangkan aku menangis , kau happy atas tangisan aku . aku minta maaf , mungkin dulu silap aku , silap aku sebab aku terlalu ego dengan kau . sayang , kalau diberi peluang kedua , aku nak kau ade disisi aku . selamanya sayang . please . insyaallah aku akan jaga hati kau .
aku cuma nak bagitahu , bile kau text ? automatic airmata aku keluar . and aku rindu kau sayang :'(
bye , semoga kau bahagia dengan die .
♥ I TRY TO BE THE BEST IN YOUR LIFE , BUT IM FAILED ! TRUELY MISS YOU ♥

♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥