MUHAMAD HAFIQ OTHMAN

Dear, Muhamad Hafiq bin Othman. Saya jahat kann kan ? Saya tak pandai nak jaga hati awak kann ? kenapa ? Bie , kalau awak tahu , hati saya tak terpandang langsung untuk lelaki lain , saya tak penah ada perasaan dekat orang lainn . Sayang ,maafkan saya kalau saya ada buat salah dengan awak , saya tahu saya ni mcm budak-II ,tapi saya cuba jaga hati awak , even kadang-II perangai awak buat saya sakit sangat hati , tapi saya sabar sayang , saya tahuu apa awak nak kekadang awak tak dapat , awak marah , awak pun banyak bersabar dengan saya kan ? maafkan sayaa bie :(
tapi saya nak mintak tolong awak , 2months 5days saya dengan awak , saya tak penah berhenti sayang awak bie , saya nak mintak tolong awak , selalu ingat yg awak tu ada saya , tolong lahh tolong lahh jangan buat saya macam tunggul , awak melayan perempuan sana sini , tp awak biaa saya , tolong :(
jangan buat lagi T^T
Saya cuma nak jaga relationship saya dengan awak bie, tu je . Saya dah taknak orang lain , lepas awak saya dah taknak ada yg lain , saya tak pernah berhenti doakan supaya masa depan awak cerahh , even nanti awak bukan dengan saya , awak dengan orang lain , janji saya nak awak HAPPY :D
Awak , seriously saya cakap , saya kenal awak saya dah cukup Happy , awak pandai ambik hati saya , awak pandai jaga hati saya , saya dapat kenal awak dengan kawan-II awak yg super dupper sporting :)
bie bie bie , IZINKAN SAYA JAGA HATI AWAK , IZINKAN SAYA JADI MILIK AWAK , IZINKAN SAYA SELALU ADA UNTUK AWAK BIE , IZINKAN SAYA SELALU SETIA DENGAN AWAK. PLEASEEEE :(
ini yang saya minta dari awak tak lebihh . faham saya , dan saya akan faham awak bie :D
MAAFKAN SAYA KALAU SAYA BUKAN YG TERBAIK , MAAFKAN SAYA KALAU SAYA SELALU DEGIL TAK DEGAR CAKAP AWAK , MAAFKAN SAYA KALAU SAYA SELALU BUAT AWAK MARAH , MAAFKAN SAYA KALAU SAYA SELALU BUAT AWAK BERSABAR DENGAN KARENAH SAYAA . iloveyouu bie :(
awak awak terima kasih isnin lalu , 1009012 awak datang potong kek harijadi awakk , awak comel k malu-II , K SAYA SUKA , nanti saya buat lagi , insyaallah kalau saya masih dengan awak . insyaallah kalau jodoh kita ada lagi <3
hati saya untuk awakk bie , terima kasih , dan maaf tak cukup suprise saya untuk awak masa tu :)

♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

HIDUP BARU , ORANG BARU DI DALAM HATI :)

HAIII , dah lame aida tak update blog . So banyak story yg aida tak tulis . Last Aida tulis pasal EX-BOYFIEE Aida , iaitu Taufiq . Now , Aida dah jumpa orang baru , nama dia Muhamad Hafiq . Mungkin Aida dgn Taufiq memang tak boleh nak go on dahh . So Aida ambil keputusan , untuk lepaskan Taufiq , dengan Aida , dai tak bahagia , tak bahagia langsung . Aida lepaskan dia untuk tengok dia bahagia dengan orang baru dan Aida :)
cube terima orang baru , Hafiq . Awak , saya yakin awak mampu sabar dengan perangai saya , harini 7 OGOS 2012 , awak dengan saya genap sebulan :)
sekejap je kan ? Saya mula sayang awak dah lama , tapi saya mungkin tersalah pilih Taufiq , saya tak pilih awak . Saya sanggup campak awak semata-II kerana Taufiq , BODOHKAN SAYA ? 26 JUN 2012 saya 100% S I N G L E ! BEBAS ! Tp, tak lama , saya mula sayang kan awak , sayang sangat-II . Awak pandai jaga hati saya . Awak kuat merajuk , manja , manja sangat-II . Pada tarikh 7 JULY 2012 , saya terima awak dalam hidup saya . Insyaallah , saya akan selalu bahagia d'samping awak . Dan saya harap , apa yg selalu saya dengar tentang awak , sama sekali TAK BETUL ! Awak pandai jaga pelajaran saya , selalu marah bila saya malas belajar . Awak cakap "Saya nak tengok awak berjaya sayang , jangan tumpukan perhatian pada saya sahaja , tp tumpukan sepenuhnya pada pelajaran awak , sebab itu masa depan awak , k . Janji dengan saya ?"
Saya tahu , awak d'takdirkan sementara untuk saya , tetapi saya akan jaga awak sepenuh hati saya :/
D'mata orang lain , awak jahat , awak teruk . Tapi d'mata saya , awak dah cukup baik :)
Pagi tadi pukul 4.30 pagi . awak text saya awak bagi tahu "Bie sentiasa ada untuk beby , belajar elok-II k sayang , iloveyou infinity"
Awak manja macam kucing , jadi saya namakan awak meoww saya , saya cube jaga hati awak . Sebab saya tahu , saya bukan macam semua EX-GIRLFRIENDS awak yg dah matang , saya ni budak-II .
Selalu menggedik dengan awak . Jadi saya ni tak sempurna awak . Maafkan saya jika ada kekurangan .
Saya cuba jaga hati awak , Muhamad Hafiq bin Othman :D

♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

I AM SORRY MY OWL :/








Status kau ? buat aku rasa aku tak cukup baik untuk kau . Terima kasih jujur . Selalu kau cakap aku dah cukup baik untuk kau bla bla bla !
Hakikatnya ? status kau buat kan aku rasa aku tak cukup bagus untuk kau . Point pertama , apa maksud kau tak sanggup melukai ? Tak payah nak jaga hati aku kalau kau rasa kau dah tak larat nak go on dgn aku .   Point kedua , aku tak pernah paksa kau utk sayang aku . Kalau dah tak boleh , jangan paksa , biar hati aku sakit asalkan kau happy dohh . Aku happy bila tgk kau happy :)
Maafkan aku kalau harini aku banyak susahkan kau . Congrates , kau dah lulus ujian lisan pg tadi , Alhamdulillah . Aku sumpah suka tengok kau belajar b'sungguh-2 pagi tadi . Pukul 2 , 3 pagi pergi CC semata-2 nak salin sinopsis novel takut failed ujian lisan . Semangat sangat kau . Bila masuk setiap bab yang kau dah salin kau IM aku , kau cakap "Masuk bab 2 , Masuk bab 3 , Masuk bab 4" , HAHAHA , sampai bab 7 aku terus out sebab lappy aku buat hal . Seronok aku tengok kau belajar semalam . Nanti ujian lisan English buat elok-2 k . Aku pun nak tengok kau macam orang lain , taknak failed SPM :')
Boleh aku cakap yg aku sayang kau ? Aku dah cuba jaga relay kita ni elok-2 , tp aku tak tahu mana salah aku . Boleh tak aku tak payah pakai fon ? Kau kesah ? mana kesah kan ? Aku dah cuba jadi yg terbaik , bila kau update status , buat aku rasa aku dah GAGAL nak happykan kau :/
aku tak cukup baik utk kau bie , aku dh tak boleh nak happykan kau mcm dulu . Tiap malam kita gelak . Sekarang ? 24jam kerja tanpa pegang fon ? buatkan aku rasa hidup aku mcm SINGLE --'
aku taknak wehh ! Aku tahu kau tak mintak benda ni jadi . Aku pun taknak ! serious sembang , aku tak boleh tak da hang . Hang tahu tak ? Nak gelak pun terus jadi nangis hang tau dak ?
Sakit tahu sakit ? kau rasa ? mana ada kan ?
takk kan ? Kalau yang dah ada ikatan pun boleh b'cerai berai , apa lagi time coupla kan ?
aku dah cuba nak jaga relay ni , even tanpa apa-2 ikatan . Aku cuba dah . Aku gagal dah :/
Maaf kalau ditakdirkan aku bukan yg terbaik utk kau :/
Aku taknak kau sedih , kau serabut . Dulu kita tak mcm ni bie , Ssumpah ckp dulu tak pernah mcm ni :/
akhir-2 ni , Allah banyak uji kita . Aku rindu kau Taufiq . Aku mintak maaf sangat-2 bie
assalamualaikum :/

♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

ILOVEYOUMORE THAN EVERYTHING




dah lama aida tak update blog . here my story , Aida jumpa buah hati aida , dia lah lelaki yg dah bukak pintu hati aida , Alhamdulillah , our first date kau dah buat aku senyum sampai sekarang bila ingat balik . Dapat snap gambar dengan kau , kau buat aku jatuhhh jatuhh cinta dengan kau , TERIMA KASIH BAGI AKU HATI KAU . ni first picture kau dengan aku :D

time ni hanya Allah S.W.T shj yang tahu aku gembira mcm mana , kau dah gantikan AC dalam hati aku . AC dah takda makna lagi bg aku , cuma kau . Dah tak ada orang lain . Aku hargai usaha kau untuk dapat kan aku masa aku tergila-2 kan AC . and sekarang , aku dah dapat kau , dan kau dapat aku .
bie , aku ingat lagi masa kau menangis dengan aku , ada lagu ombak rindu kann ? aku terharu bie , sangat terharu . Kau happy kan hari-2 aku . Dekat JJ kau suka bisik kat aku , macam-2 benda . Kadang-2 kau suka bisik "AKU SAYANG KAU" then kau bisik kau tanya aku "KAU SAYANG AKU TAK ?" . Maybe kau takda apa pun , tapi kau buat hati aku terbukak . Terima kasih sayang .

Second date , kita macam gaduh kan ? dengan aku tak dapat belanja kau wayang , cuma dapat belanja karaoke je :'/
maafkan aku bie , mungkin lain kali aku dapat belanja kau kalau ada jodoh aku dgn kau . lepas balik JJ . kenapa kau terus berubah ?
aku taktahu mana salah aku , aku taktahu mana silap aku , 2minggu 2 hari dah kau dengan aku couple , first date couple dah ade perempuan mana tah mengaku kau bf dia , or HUSBAND TO BE lah sangat kan .
Hati perempuan mana tak sakit , then kau tahu ? seminggu je aku dapat rasa yg kau sayang kan aku :'(
lagi 9 hari ? aku taktahu mana silap aku . Mungkin aku tak pandai jaga hati kau , kau ada tanggungjawab kau , aku kene faham , kau tak dapat text aku , sebab kau kerja , kau dah takda masa teman aku text , kau dah takda masa jumpa aku . Semua nya aku FAHAM , kau busy . Kau ada kerja kau , aku ada kerja aku , aku kena faham kau . Even hari-2 aku sunyi tanpa kau . even airmata aku selalu keluar bila aku rindu kau .
Dulu waktu kita kawan baik aku menangis sebab AC , tp kau yg pujuk aku untuk kuat kan semangat aku . Sebab kau cakap tanpa AC kau ada untuk aku , selalu ada untuk aku . Sekarang ? Aku menangis sebab kau ? Sape yg pujuk aku ? takda sape bie , takde sape yg menjadi semangat untuk aku dahh . Aku dah tak kuat , dulu kau jadi semangat aku , sekarang ? semangat kau dah hilang . Kau dah takde dengan aku . Dulu waktu kau kawan baik aku , sebelum bangun pagi , kau selalu kacau aku , call aku suruh bangun , mesti cakap "Weh bangun lahh" , sebelum pergi second date kite kau yg beria-2 gerak aku bangun :'(
Sekarang ? Aku bangun tido takda text kau , takda call dari kau , takda text tanya "Kau sihat ?" "aku rindu kau" "aku sayang kau" . kalau aku tak text kau pun tak text aku kan ? aku rindu kau , rindu kau yang dulu :'(
Sekarang kau berubah , banyak status kau update , kadang-2 terbuat hati aku terluka . aku tak kesah janji apa kau buat dah cukup untuk bahagia kan kau . perasan tak ? dalam fon kita hari-2 gaduh , bila jumpa berkepit tak pernah lepas , tangan kau selalu ada dekat tangan aku , kau selalu ada disisi aku masa jumpa ? kau perasan tak bie ? Sumpah aku rindu kau , Airmata peneman aku sekarang . Jaga diri kau bie , Aku selalu doakan untuk kebahagiaan kau , tak sanggup aku tengok kau sedihh . Pesan aku , jangan marah adik kau . Aku rindu celoteh dia dengan kau yang banyak mulut tu :'D
Satu aku mintak :')
AKU NAK KAU YANG DULU :'(
nih gambar kenangan kita bie , aku RINDU SAAT-2 MACAM NI , AKU RINDU KAN KAU MASA NI :')
HAHA , kau Epy aku , KAU CINTA HATI AKU :')
Maafkan aku , Aku cuba jadi yang terbaikk untuk kau , aku GAGAL :'(

YANG KU TAHU , KU CUBA TERBAIK UNTUK MU ,
YANG INDAH JADI KAN KENANGAN , YANG DUKA PERBETULKAN :')




♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

♥ ME AND YOU JUST MEMORY ♥






wehh , ingat gambar ni ? tarikh 08042012 . ingat ? entry ni untuk kauu . thankiu kau sanggup tunggu aku dari dulu 05062011 untill now . tu gambar terakhir kita kan ? dekat snooker DOMINOS PIZZA ? ohhmaigod aku pakai baju kurung ? yeahh baju kurung , sabab aku tahu kau suke tengok aku pakai baju kurung kan ?
AHMAD IZZUDDIN BN AHMAD MAHAIYUDDIN , aku minta maaf , sesungguh nya aku perempuan yang terlalu bodoh melepaskan kau . kau banyak berkorban dekat aku . aku hargai sangat . aku minta maaf aku tak mampu nak jaga hati kau . aku doakan kau , oneday kau akan dapat yang lagi better dari aku . sebab
aku dah banyak menyusahkan life kau , aku mengaku , aku bukan yang terbaik , aku selalu pentingkan diri . berkasar dengan kau . tapi aku tengok kau lelaki paling penyabar .
kau sabar dengan kehendak aku , kau sabar dengan kerenah aku . sanggup nak beli kan baju untuk aku .
kau jaga aku dengan elok . kau ingat ? setiap kali nak makan , kau mesti cakap "kalau ada orang nak tolong suapkan okay lah" err haha lawak dohh tengok muke kesian kau .
again , aku minta maaf sesangat-2 . sebab aku selalu tutup kan pintu hati aku untuk kau . kanapa ?
aku taktahuu sayang . aku taktahu ape yang aku cari dalam life aku :')
aku mengaku , kau lebih baik dari orang lain yang penah aku couple .
balik sekolah , kau sanggup tunggu aku sampai mama aku sampai . kau shuwitt dohh . even skolah habis pukul 12 . aku balik pukul 2 pun kau sanggup tungu kan ? haha . thankiuu wehh . kalau waktu rehat , kau selalu teman aku makan . tak sah lah kalau tak bersuap , tak sah jugak lah kalau tak duduk sebelah aku kan ?
haha . btw thankiuu sangat-2 bila kau ade , aku always rasa ade orang jaga aku . tapi sekarang
aku cume boleh curi-2 tengok kau :')
nak tegur pun dah tak boleh sebab kau cakap "kalau kita BREAK , din tak kan tegur aida"
aku ingat ni , tapi aku curi-2 pandang jugak , sebab aku sukaa . suka hati lah nak pandang tak . sebok je :D
aku doakan dan aku berharap , kau selalu SUCCES dalam PELAJARAN , KEHIDUPAN kau . aku tak suka kau dapat result exam teruk ! kita satu kelas dulu , tahun ni kita berlainan kelas , aku dah tak dapat nak teman kau study lagi .
aku pesan kat kau ni JANGAN SMOKE PLEASE ! teruskan berhenti . aku taknak kau rosak kan life kau !
aku tak nak kau start SMOKE sebab aku okay ! please :')
now , aku tengok kau happy dengan kawan-2 kau sekarang , thanks LISHA , ZUE , SUDIN , ZATA .
aku boleh nampak izzuddin happy bila dengan korang :')
carilah pengganti yang boleh jaga hati kau dengan lebih baik , sebab aku tak boleh jaga hati kau :')
assalamualaikum :')
♥ME ? NOT PERFECT TO YOU ! SORRY , ME AND YOU JUST MEMORY♥

♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥

Here i am :)


hallo people , im BACK , and im BACK TO SINGLE , not IN THE RELATIONSHIP anymore !
haihh , bile aku nak jumpe TRUE LOVE aku ? aku fedup tahu ? and back to story , aku buat balik blog sebab aku cuma nak meluah kan isi hati aku , sebab aku dah takde sape pun . done aku buang story lame , story tentang , DS , AI , MONSTER , SYAZWAN and DANIEL ALIAS . and aku try hidup sekarang tanpa boyfie , actually lepas aku break dengan zulhelmie , dah sebulan . aku act RINDU gile babing kat die ha . die buat hati aku jadi batuu ! haihh , kau lelaki kedua buat aku nangis terukk , sampai tak balik rumah --'
kan kan ? kau tahu ? kau tatahu kan ? kan ? aku rindu kau sayang , rindu nak peluk kau , rindu nak merajuk dengan kau , rindu nak panggil kau ATOK aku , now , kau dah ade M******
kau dah tak ingat aku . sayang , 27 April birthday kau . aku nak buat something untuk kau , tapi-2 . aku bukan milik kau lagi dah . kalau aku buat pun , aku akan nangis sebab aku buat semua tu atas name KAWAN , bukan BUAH HATI aku lagi dah :'(
sayang , aku jelly tengok kau dengan M****** , aku nampak kau bahagia sangat .
sedangkan aku menangis , kau happy atas tangisan aku . aku minta maaf , mungkin dulu silap aku , silap aku sebab aku terlalu ego dengan kau . sayang , kalau diberi peluang kedua , aku nak kau ade disisi aku . selamanya sayang . please . insyaallah aku akan jaga hati kau .
aku cuma nak bagitahu , bile kau text ? automatic airmata aku keluar . and aku rindu kau sayang :'(
bye , semoga kau bahagia dengan die .
♥ I TRY TO BE THE BEST IN YOUR LIFE , BUT IM FAILED ! TRUELY MISS YOU ♥

♥ Budak COMEL , meh LIKE sikit kalau SUKA ♥